Skip to main content

Marmariste Yangin : Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat.

Marmariste Yangin : Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat.. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'ne bağlı armutalan beldesi'nin camiavlu mevkiinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını saat 17.30'da kontrol altına alındı. Çevre ilçelerden de gelen ekiplerle gittikçe büyüyen yangını söndürme çalışması yapıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla marmaris'te bir evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla valisi orhan tavlı, yangın şu an itibarıyla kontrol altına alındı. Yangının beldibi ve yeşilbelde mahallelerine sıçramaması için mücadele ediliyor. Marmaris'te 1 gün arayla meydana gelen 2'nci yangın polisleri kundaklama şüphesine düşürdü.

Marmaris'te korkutan orman yangını; alevler yerleşim ...
Marmaris'te korkutan orman yangını; alevler yerleşim ... from sonsoz.com.tr
Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale eden 1 personel şehit düştü, bir polis de yaralandı. Yangına yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Beldibi mahallesi yakınlarında kızılçam ağaçlarının bulunduğu sık orman alanında, 1 gün arayla bugün de. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Marmaris kemeraltı mahallesi'nde bir evde saat 09:00 sıralarında yangın çıktı. Marmaris yangını kısa armutalan mahallesi'nde başlayan orman yangını 7 kilometre ötedeki i̇çmeler mahallesi'ne ulaştı. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı.

Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat.

Çevre ilçelerden de gelen ekiplerle gittikçe büyüyen yangını söndürme çalışması yapıldı. Marmaris'te lüks motor yat yangını marmaris yat limanı'nda demirli lüks bir motor yatta yangın çıktı. Söğüt mahallesi'ndeki makilik ve ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevler, havadan ve karadan müdahale ile söndürülürken, 4 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Aynı gün içinde antalya, adana ve seydikemer'de de orman. Yangının beldibi ve yeşilbelde mahallelerine sıçramaması için mücadele ediliyor. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesine 17 kilometre uzaklıktaki çetibeli mahallesi taşhan mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle. Muğla'nın marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat.

Marmaris'te 1 gün arayla meydana gelen 2'nci yangın polisleri kundaklama şüphesine düşürdü. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat. Marmaris kemeraltı mahallesi'nde bir evde saat 09:00 sıralarında yangın çıktı. Muğla marmaris'te bir evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Marmaris'teki yangını oyun oynayan çocuklar çıkardı ...
Marmaris'teki yangını oyun oynayan çocuklar çıkardı ... from foto.haberler.com
Armutalan mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Çevre ilçelerden de gelen ekiplerle gittikçe büyüyen yangını söndürme çalışması yapıldı. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marmaris kemeraltı mahallesi'nde bir evde saat 09:00 sıralarında yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler, bölgede havadan ve karadan soğutma çalışmalarına devam ediyor dedi. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı.

Marmaris'te 1 gün arayla meydana gelen 2'nci yangın polisleri kundaklama şüphesine düşürdü.

Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı. Muğla'nın marmaris ilçesine 17 kilometre uzaklıktaki çetibeli mahallesi taşhan mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle. Saatler süren çalışmanın ardından yangın sabah saatlerinde kontrol. Marmaris yangın haber son dakika! Söğüt mahallesi'ndeki makilik ve ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Korkulu anların yaşanmasına neden olan yangın, etraftaki denizcilerin soğukkanlı davranışı ve. Çevre ilçelerden de gelen ekiplerle gittikçe büyüyen yangını söndürme çalışması yapıldı. Yangının beldibi ve yeşilbelde mahallelerine sıçramaması için mücadele ediliyor. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz yangın ihbarı üzerine bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Marmaris kemeraltı mahallesi'nde bir evde saat 09:00 sıralarında yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Rus uçakların avrupa'da uçuş sertifikası yok;

Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Armutalan mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangına yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü.

Marmaris yangını otellere sıçradı; CHP Pakdemirli'yi ...
Marmaris yangını otellere sıçradı; CHP Pakdemirli'yi ... from i.gazeteduvar.com.tr
Marmaris ilçesi beldibi mahallesi'nde akşam saatlerinde başlayan orman yangını gece saatlerinde de devam etti. Armutalan mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangına yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Marmaris'te 1 gün arayla meydana gelen 2'nci yangın polisleri kundaklama şüphesine düşürdü. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'ne bağlı armutalan beldesi'nin camiavlu mevkiinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını saat 17.30'da kontrol altına alındı. Muğla marmaris'te bir evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Ekipler, bölgede havadan ve karadan soğutma çalışmalarına devam ediyor dedi.

Muğla'nın marmaris ilçesine 17 kilometre uzaklıktaki çetibeli mahallesi taşhan mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle.

Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marmaris yangın haber son dakika! Marmaris'te yerleşim yerleri yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın, korkuttu. Beldibi mahallesi yakınlarında kızılçam ağaçlarının bulunduğu sık orman alanında, 1 gün arayla bugün de. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz yangın ihbarı üzerine bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Muğla'nın marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Marmaris'te i̇çmeler mahallesinde şehir merkezine yakın alanda saat 14.30 sularında çıkan yangın rüzgar nedeniyle kısa sürede yayıldı. Çevre ilçelerden de gelen ekiplerle gittikçe büyüyen yangını söndürme çalışması yapıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Thk lisansı ve cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile türkiye'de yangın. Rus uçakların avrupa'da uçuş sertifikası yok; Yangının bildirilmesi üzerine itfaiye ekipleri, havadan ve karadan müdahaleye başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı.

Comments